За контакти: 0886 441 442; 0895 624 412; 0898 447 449

 

Уважаеми клиенти, във връзка с постоянното покачване на цените на материалите, от които се произвеждат предлаганите от нас стоки и консумативи, Ви информираме, че е възможно да има разминаване в цените, обявени в сайта и актуалните към момента цени на продуктите ни. За актуална цена на избран от Вас продукт, моля свържете се с нас. Извинете за причиненото неудобство!

Продукти


За нас

Ние сме динамично развиваща се компания, занимаваща се основно с внос и търговия на едро и дребно, на части свързани с хидравлична уредба. Разполагаме с всички необходими елементи за оборудване на всякакъв вид товарни автомобили с хидравлични системи. Предлаганите от нас части са с гарантирано високо качество и на изключително изгодна цена.

Работим с клиенти от всички краища на страната и поддържаме перфектно работно отношение. Доставките се правят в рамките на най-кратко време и при най-изгодни условия. Изцяло се съобразяваме с нуждите на клиентите и реагираме мигновено за удовлетворяването на потребностите им. Разполагаме с голяма складова наличност и работим с удължено работно време, с цел да отговаряме адекватно на търсенето.

МАН Сервиз ЕООД е официален представител на HYVAPRESCOHEWEAHIDROMAS и KAZEL за Бългагия. Предлагаме хидравлични системи за тежкотоварни автомобили, като може да закупите от нас отделни продукти или цялостни хидравлични системи, които съдържат пълно оборудване. Предлаганите стоки са с високо качество. При покупка получавате гаранция на стоката. Всеки клиент може да разчита на пълно съдействие по технически въпроси относно работата с хидравлични системи.

От Февруари 2020, МАН Сервиз ЕООД и САФ-ХОЛАНД България ЕООД имат сключен патрньорски договор, който ни позволява да ремонтираме и продаваме части и продукти на SAF-Holland.

Разполагаме с оторизиран сервиз, в който извършваме монтиране на хидравлични системи, самосвални надстройки и кошове, кранове и манипулатори, с което гарантираме качествена работа и носим отговорност за извършената от нас дейност.

Партньори

Контакти